vid
Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova
Search
ro en ru
i Membership Contacts r
  • initiative
  • inovatii
  • inventii
vid
Promo
invest in moldova
News
18 October
2017
Directorul general al AOAM a fost prezent la conferința IMM-urilor din raionul Rezina
Directorul general al AOAM a fost prezent la conferința IMM-urilor din raionul Rezina Alexandru Baltag, directorul general al Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova, a participat la Rezina la conferința raională dedicată întreprinderilor mici și mijlocii intitulată „Comunicare, Cooperare, Dezvoltare”. În prezentarea ținută în fața participanților la conferință, Alexandru Baltag a expus obiectivele de bază ale AOAM, accentuând interesul Asociației pentru susținerea micilor afaceri și a tinerilor antreprenori. „Participăm cu entuziasm la crearea unei culturi antreprenoriale mai bune în Moldova. Investim în tinerii antreprenori – oferim granturi pentru derularea afacerilor și organizăm seminarii pentru a prezenta exemple și rețete de succes în afaceri. Ne dorim ca tot mai mulți tineri să devină antreprenori și creatori de locuri de muncă în satele și orașele lor”, a spus Alexandru Baltag. Directorul general al AOAM i-a îndemnat pe oamenii de afaceri rezineni să caute „în mod activ” noi oportunități pentru dezvoltarea afacerilor și să continue dialogul cu administrațiile locale în folosul mediului de business și al angajaților.
03 October
2017
BPAM was involved in some events of the Moldova Business Week 2017
BPAM was involved in some events of the Moldova Business Week 2017 The General Director of the Business People’s Association of Moldova Alexandru Baltag moderated the panel Opportunities in the field of agriculture and food processing held within the Moldova Business Week.
02 October
2017
BPAM organized an Economic Dialogue meeting in the field of construction and road infrastructure
BPAM organized an Economic Dialogue meeting in the field of construction and road infrastructure The Business People’s Association of Moldova organized on Friday, September 29, an Economic Dialogue Group Meeting. The topic was construction and road infrastructure.
13 September
2017
Termenul de primire a aplicațiilor pentru granturi se prelungește până la 15 octombrie
Termenul de primire a aplicațiilor pentru granturi se prelungește până la 15 octombrie Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova anunță prelungirea până la 15 octombrie curent a termenului de depunere a dosarelor pentru solicitarea de granturi. Reamintim că acest proiect pentru dezvoltarea afacerilor susținut de AOAM se află la cea de-a treia rundă și se adresează în special (dar nu exclusiv) tinerilor antreprenori care își propun să creeze noi locuri de muncă.
up top
vid
vid
va aflati aici: Home
vid
vid
Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova
Copyright©2010 AOAM
Toate drepturile rezervate
News vid About Us vid Our Vision vid Statute vid Events vid Advice for Business People vid Group of Experts vid Concurs de Granturi vid Newsletter
DQTeam
vid