Consiliul de administrare

Vlad PLAHOTNIUC

Vlad Plahotniuc a fondat Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova în 2010, după o activitate îndelungată și de succes ca om de afaceri. Fondând AOAM, el a avut ambiția de a crea cea mai puternică formă asociativă a business-ului din Republica Moldova. 

În decursul carierei sale în mediul de afaceri, Vlad Plahotniuc a ocupat funcția de Director General al "Petrom Moldova" S.A., companie pe care a adus-o în poziţia de lider pe piaţa de retail a produselor petroliere. Ulterior, a ocupat funcția de vicepreședinte, iar mai apoi de Președinte al Consiliului de Administrație a Băncii Comerciale Victoriabank, una dintre cele mai mari bănci din Republica Moldova. 
 
Astăzi, Vlad Plahotniuc este președintele Partidului Democrat din Moldova, partid cu orientare pro-europeană și principala formațiune de guvernare a țării. În același timp, Vlad Plahotniuc susține activitățile Fundației Edelweiss, pe care tot el a înființat-o și care derulează proiecte sociale la nivel național, în special pentru tinerii talentați și pentru familiile nevoiașe din Moldova.

Natalia Politov

Natalia Politov-Cangaş, actualmente Preşedinte al Comitetului de Direcţie la BC “Victoria Bank” SA, este membru al Consiliului de Administrare al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din Moldova.

Capacităţile manageriale ale Nataliei Politov-Cangaș se datorează educaţiei multilaterale, Natalia obţine diploma de Inginer Economist şi Economist, absolvind Institutul Politehnic din Chişinău şi Universitatea Liberă Internaţională, Facultatea Bănci şi Burse de Valori, şi devine specialist în jurisprundenţă absolvind facultatea de Drept a Universităţii de Stat din Moldova.

Natalia Politov-Cangaș deţine diverse funcţii şi poziţii obţinând o experienţă profesională notorie de 30 ani, activează în cadrul Fabricii Avicole din Vadul lui Vodă, în cadrul Liniei mobile de Planificare din Oraşul Slobozia, îşi exercită cunoştinţele economice în calitate de Economist Superior, Economist Principal, Şef-adjunct al Direcţiei Operaţiuni Bancare devenind Director al Filialei nr.1 Chişinău la Banca de Economii SA, din 2006 este Prim-Vicepreşedinte al Comitetului de Direcţie la BC “VictoriaBank” S.A. şi din 2008 până în prezent îndeplineşte atribuţiile de conducere în calitate de Preşedinte al Comitetului de Direcţie al aceleiaşi Instituţii.

Adresează o întrebare

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii de completat

Nume*
Prenume*
Email*
Informații profesionale
Întrebare*