Noutăți

AOAM a moderat un seminar despre colaborarea Moldova–Italia în cadrul Moldova Business Week 2018

Seminarul ,,Italia și Moldova – Inițiative comune pentru dezvoltare economică și socială” a avut loc astăzi, în cadrul Moldova Business Week. Evenimentul a reunit aproximativ 100 de participanți din cele două țări.

28.11.2018
Citește mai mult
Moldova Business Week, 27-29 noiembrie la Chișinău

AOAM participă la Moldova Business Week și moderează un seminar dedicat dezvoltării relațiilor economice moldo-italiene.

21.11.2018
Citește mai mult
AOAM a propus crearea Consiliului de Afaceri Moldova – România

Directorul general al Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova, Alexandru Baltag, a participat joi la Chișinău la o masă rotundă - desfășurată în marja Comisiei mixte moldo-române - privind posibilitățile de adâncire a colaborării economice dintre Republica Moldova și România.

15.11.2018
Citește mai mult
Noul raport Doing Business al Băncii Mondiale evidențiază progresul Moldovei în privința libertății economice

​Republica Moldova a înregistrat în acest an un scor mai bun decât în urmă cu un an de zile în ceea ce privește libertatea mediului de afaceri. Aceasta este concluzia experților Băncii Mondiale conform ultimului raport dat recent publicității.

02.11.2018
Citește mai mult
AOAM a promovat în Italia oportunitățile de afaceri din Moldova

Directorul general al Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova, Alexandru Baltag, s-a aflat săptămâna trecută în Italia, unde a participat la o serie de forumuri economice cu scopul de a încuraja oamenii de afaceri italieni să investească în țara noastră.

30.10.2018
Citește mai mult
AOAM va fi prezentă la o serie de forumuri moldo-italiene în sudul Italiei

Directorul general al Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova, Alexandru Baltag, se va afla în Italia, unde va participa la patru forumuri economice dedicate întării relațiilor de afaceri moldo-italiene.

23.10.2018
Citește mai mult
AOAM, prezentă la reuniunea de la Chișinău a consulilor onorifici ai Republicii Moldova

Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova, prin directorul general Alexandru Baltag, a participat la reuniunea consulilor onorifici ai Republicii Moldova, care are loc la Chișinău în perioada 5-6 octombrie 2018.

08.10.2018
Citește mai mult
AOAM dă startul celei de-a patra ediții a concursului de granturi pentru tinerii antreprenori din Republica Moldova

Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova (AOAM) oferă noi granturi pentru dezvoltarea afacerilor din fondul pentru susținerea tinerilor antreprenori din Moldova. Înscrierile în cadrul acestui proiect se fac în perioada 10 septembrie-10 noiembrie 2018.

05.09.2018
Citește mai mult
AOAM – gazda celei de-a doua ediții a Forumului pentru dialog și dezvoltare dintre mediul de afaceri și guvernare

Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova a găzduit marți seară, 24 iulie 2018, Forumul Economic pentru Dialog și Dezvoltare

25.07.2018
Citește mai mult
Tinerii din sudul țării au deslușit tainele business-ului la Școala de Afaceri AOAM, ținută la Cahul

Pe 24 mai curent a avut loc, la Cahul, a treia ediție a proiectului nostru Școala de afaceri AOAM, dedicat formării antreprenoriale. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud și Consiliul Raional Cahul.

25.05.2018
Citește mai mult
AOAM a participat la un atelier de lucru ce ține de dezvoltarea sectorului întreprinderilor mici și mijlocii

AOAM a participat, miercuri, 23 mai, la un atelier de lucru organizat de Ministerul Economiei și Infrastructurii, în colaborare cu Organizația pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OECD).

24.05.2018
Citește mai mult
Dialog pe platforma AOAM între premierul Republicii Moldova și cei mai mari producători din țară

Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova și Consiliul Economic de pe lângă Prim-ministru au organizat marți după-amiază la Chișinău un dialog al premierului Republicii Moldova, Pavel Filip, cu cei mai mari producători și angajatori din țară.

16.05.2018
Citește mai mult

Adresează o întrebare

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii de completat

Nume*
Prenume*
Email*
Informații profesionale
Întrebare*