Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova
Căutare
ro en ru
i Membri Contacte r
  • initiative
  • inovatii
  • inventii
Promo
invest in moldova
Noutăţi
18 Octombrie
2017
Directorul general al AOAM a fost prezent la conferința IMM-urilor din raionul Rezina
Directorul general al AOAM a fost prezent la conferința IMM-urilor din raionul Rezina Alexandru Baltag, directorul general al Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova, a participat la Rezina la conferința raională dedicată întreprinderilor mici și mijlocii intitulată „Comunicare, Cooperare, Dezvoltare”. În prezentarea ținută în fața participanților la conferință, Alexandru Baltag a expus obiectivele de bază ale AOAM, accentuând interesul Asociației pentru susținerea micilor afaceri și a tinerilor antreprenori. „Participăm cu entuziasm la crearea unei culturi antreprenoriale mai bune în Moldova. Investim în tinerii antreprenori – oferim granturi pentru derularea afacerilor și organizăm seminarii pentru a prezenta exemple și rețete de succes în afaceri. Ne dorim ca tot mai mulți tineri să devină antreprenori și creatori de locuri de muncă în satele și orașele lor”, a spus Alexandru Baltag. Directorul general al AOAM i-a îndemnat pe oamenii de afaceri rezineni să caute „în mod activ” noi oportunități pentru dezvoltarea afacerilor și să continue dialogul cu administrațiile locale în folosul mediului de business și al angajaților.
03 Octombrie
2017
AOAM - implicată în activitățile Moldova Business Week 2017
AOAM - implicată în activitățile Moldova Business Week 2017 Directorul general al Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova, Alexandru Baltag, a fost moderatorul panelului Oportunități în domeniul agriculturii și procesării produselor alimentare, desfășurat în cadrul Moldova Business Week.
02 Octombrie
2017
AOAM a organizat o ședință a Dialogului Economic în domeniul construcțiilor și infrastructurii drumurilor
AOAM a organizat o ședință a Dialogului Economic în domeniul construcțiilor și infrastructurii drumurilor Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova a organizat vineri, 29 septembrie curent, o ședință a Dialogului Economic în domeniul construcțiilor și infrastructurii drumurilor. La întâlnire a participat Viceprim-ministru, Ministrul Economiei și Infrastructurii, Octavian Calmîc. De asemenea, au fost prezenți viceminiștrii din domeniu – Anatolie Zolotcov și Anatol Usatîi, Victor Ermurachi, expert al Secretariatului Consiliului Economic pe lângă Prim-Ministru, dar și reprezentanți ai antreprenorilor din domeniu.
13 Septembrie
2017
Termenul de primire a aplicațiilor pentru granturi se prelungește până la 15 octombrie
Termenul de primire a aplicațiilor pentru granturi se prelungește până la 15 octombrie Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova anunță prelungirea până la 15 octombrie curent a termenului de depunere a dosarelor pentru solicitarea de granturi și majorarea limitei de vărstă până la 40 de ani. Reamintim că acest proiect pentru dezvoltarea afacerilor susținut de AOAM se află la cea de-a treia rundă și se adresează în special (dar nu exclusiv) tinerilor antreprenori care își propun să creeze noi locuri de muncă.
24 August
2017
AOAM și Ministerul Finanțelor au organizat o prezentare a viitorului sistem de achiziții publice electronice
AOAM și Ministerul Finanțelor au organizat o prezentare a viitorului sistem de achiziții publice electronice Joi, 24 august 2017, la sediul Ministerului Finanțelor, a avut loc evenimentul intitulat Licitațiile electronice - transparență în achizițiile publice, în cadrul căreia a fost prezentată platforma online mTender, care va fi utilizată pentru achizițiile publice din țara noastră.
sus 
va aflati aici: Pagina de start  / Noutăţi
Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova
Copyright©2010 AOAM
Toate drepturile rezervate
Noutăţi vid Cine suntem vid Viziune vid Statut vid Evenimente vid Sfaturi pentru Antreprenori vid Grupul de Experți vid Grant AOAM vid Newsletter
DQTeam