Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova
Căutare
ro en ru
i Membri Contacte r
  • initiative
  • inovatii
  • inventii
Promo
invest in moldova
AOAM - implicată în activitățile Moldova Business Week 2017
03 Octombrie 2017
Inapoi
AOAM - implicată în activitățile Moldova Business Week 2017 Directorul general al Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova, Alexandru Baltag, a fost moderatorul panelului Oportunități în domeniul agriculturii și procesării produselor alimentare, desfășurat în cadrul Moldova Business Week.

Panelul moderat de Alexandru Baltag a avut loc marți, 3 octombrie, în prima zi a forumului și s-a bucurat de participarea mai multor oameni de afaceri moldoveni și străini, precum și a unor oficiali din Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

În cadrul panelului, directorul general al AOAM a subliniat atu-urile agricole ale Moldovei, referindu-se la bunele tradiții în domeniul agriculturii, calitatea solurilor moldovenești, amplasarea geografică a țării la granița Uniunii Europene, dar și la sprijinul în creștere al autorităților pentru agricultură. „Strategia pentru dezvoltare pe termen mediu și lung trebuie să aibă în vedere valorificarea inteligentă și durabilă a potențialului din agricultură și dezvoltarea spațiului rural”, a afirmat Alexandru Baltag în deschiderea mesajului său de moderator, înainte de a da cuvântul invitaților.

Moldova Business Week este cel mai mare eveniment de afaceri din țara noastră, care are loc anual în mod tradițional în luna octombrie.
  • AOAM - implicată în activitățile Moldova Business Week 2017
  • AOAM - implicată în activitățile Moldova Business Week 2017
sus 
va aflati aici: Pagina de start  / Noutăţi
Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova
Copyright©2010 AOAM
Toate drepturile rezervate
Noutăţi vid Cine suntem vid Viziune vid Statut vid Evenimente vid Sfaturi pentru Antreprenori vid Grupul de Experți vid Grant AOAM vid Newsletter
DQTeam