Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova
Căutare
ro en ru
i Membri Contacte r
  • initiative
  • inovatii
  • inventii
Promo
invest in moldova
Directorul general al AOAM a fost prezent la conferința IMM-urilor din raionul Rezina
18 Octombrie 2017
Inapoi
Directorul general al AOAM a fost prezent la conferința IMM-urilor din raionul Rezina

Alexandru Baltag, directorul general al Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova, a participat la Rezina la conferința raională dedicată întreprinderilor mici și mijlocii intitulată „Comunicare, Cooperare, Dezvoltare”. 

În prezentarea ținută în fața participanților la conferință, Alexandru Baltag a expus obiectivele de bază ale AOAM, accentuând interesul Asociației pentru susținerea micilor afaceri și a tinerilor antreprenori. „Participăm cu entuziasm la crearea unei culturi antreprenoriale mai bune în Moldova. Investim în tinerii antreprenori – oferim granturi pentru derularea afacerilor și organizăm seminarii pentru a prezenta exemple și rețete de succes în afaceri. Ne dorim ca tot mai mulți tineri să devină antreprenori și creatori de locuri de muncă în satele și orașele lor”, a spus Alexandru Baltag. 

Directorul general al AOAM i-a îndemnat pe oamenii de afaceri rezineni să caute „în mod activ” noi oportunități pentru dezvoltarea afacerilor și să continue dialogul cu administrațiile locale în folosul mediului de business și al angajaților.

Evenimentul de la Rezina a fost organizat de către Consiliul Raional Rezina și s-a bucurat de participarea unor importanți oficiali, precum președintele raionului Rezina, Eleonora Graur și directorul general al Organizației pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii, Iulia Iabanji. 

 

18 octombrie 2017

  • Directorul general al AOAM a fost prezent la conferința IMM-urilor din raionul Rezina
  • Directorul general al AOAM a fost prezent la conferința IMM-urilor din raionul Rezina
sus 
va aflati aici: Pagina de start  / Noutăţi
Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova
Copyright©2010 AOAM
Toate drepturile rezervate
Noutăţi vid Cine suntem vid Viziune vid Statut vid Evenimente vid Sfaturi pentru Antreprenori vid Grupul de Experți vid Grant AOAM vid Newsletter
DQTeam