Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova
Căutare
ro en ru
i Membri Contacte r
  • initiative
  • inovatii
  • inventii
Promo
invest in moldova
Directorul General al AOAM, Alexandru Baltag a avut o întrevedere cu conducerea Siemens România și Moldova
10 Noiembrie 2017
Inapoi
Directorul General al AOAM, Alexandru Baltag a avut o întrevedere cu conducerea Siemens România și Moldova

Astăzi, 10 noiembrie, Alexandru Baltag, Directorul General al AOAM, a avut o întrevedere cu conducerea Siemens România și Moldova. Reprezentanții companiei prezenți la întâlnire au fost: Directorul General Siemens România și Republica Moldova, domnul George Cătălin Costache și întreaga echipă de management, șefii diziunilor energetică, automatică, transport și infrastructură, etc).

În cadrul întrevederii, Alexandru Baltag a prezentat viziunea AOAM, precum și obiectivele asociației și activitățile care urmează a fi făcute în perioada ‎2017 - 2018.

Siemens, unul din noii membri ai AOAM, și-a reiterat toată deschiderea și interesul de a colabora cu AOAM. Colaborarea are în vedere proiectele investiționale din Republica Moldova, realizate în mai multe domenii .

Cooperarea cu marile companii de renume international, în vederea atragerii investițiilor în Republica Moldova este una dintre prioritățile AOAM.

sus 
va aflati aici: Pagina de start  / Noutăţi
Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova
Copyright©2010 AOAM
Toate drepturile rezervate
Noutăţi vid Cine suntem vid Viziune vid Statut vid Evenimente vid Sfaturi pentru Antreprenori vid Grupul de Experți vid Grant AOAM vid Newsletter
DQTeam