vid
Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova
Căutare
ro en ru
i Membri Contacte r
  • initiative
  • inovatii
  • inventii
vid
Promo
invest in moldova
Ştiri
04 August
2017
Veste bună pentru dealerii auto din Republica Moldova. La inițiativa AOAM aceștia vor pute înmatricula mașinile destinate test-drive-urilor
Veste bună pentru dealerii auto din Republica Moldova. La inițiativa AOAM aceștia vor pute înmatricula mașinile destinate test-drive-urilor Astăzi, 4 august, a fost publicată în Monitorul Oficial Hotărârea de Guvern prin care dealerilor auto li se permite să înmatriculeze mașinile destinate test-drive-urilor. Măsura a fost posibilă ca urmare a inițiativei AOAM de a crea un grup de lucru comun împreună cu mai multe instituții abilitate – MAI, MTIC, Registru SA, Institutul de Standardizare din Moldova – care să se ocupe de elaborarea acestei legislații.
24 Iulie
2017
CONCURS DE GRANT! - Tinerii antreprenori pot aplica pentru noile granturi oferite de AOAM
CONCURS DE GRANT! - Tinerii antreprenori pot aplica pentru noile granturi oferite de AOAM Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova (AOAM) va oferi noi granturi pentru dezvoltarea afacerilor din fondul pentru susținerea tinerilor antreprenori lansat la începutul anului 2016 de către președintele fondator al Asociației, Vlad PLAHOTNIUC. Data limită până la care tinerii antreprenori pot trimite solicitările de obținere a granturilor este 17 septembrie 2017.
07 Iulie
2017
AOAM – platformă pentru consolidarea dialogului dintre mediul de afaceri și guvernare
AOAM – platformă pentru consolidarea dialogului dintre mediul de afaceri și guvernare Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova a găzduit joi, 6 iulie 2017, Forumul Economic pentru Dialog și Dezvoltare, dedicat întâlnirii dintre reprezentanții mediului de afaceri din Republica Moldova și reprezentanții guvernării. Din partea mediului de afaceri au participat la acest Forum circa 30 de asociații și uniuni de business din țara noastră (inclusiv mai multe camere de comerț bilaterale) și aproximativ 400 dintre cei mai importanți deținători de afaceri și manageri din economia moldovenească. Din partea guvernării au fost prezenți premierul Pavel Filip, viceprim-ministrul și ministrul Economiei Octavian Calmîc, ministrul Finanțelor Octavian Armașu, ministrul Justiției Vladimir Cebotari, precum și mai mulți șefi de agenții și autorități guvernamenatale.
22 Iunie
2017
Forumul pentru comerțul online – un eveniment de succes al AOAM
Forumul pentru comerțul online – un eveniment de succes al AOAM Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova și platforma Sales Zone au organizat joi la Centrul Tekwill din Chișinău un Forum privitor la comerțul online, domeniu aflat în dezvoltare rapidă în lume, dar și în Republica Moldova.
sus top
vid
vid
va aflati aici: Pagina de start
vid
vid
Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova
Copyright©2010 AOAM
Toate drepturile rezervate
Noutăţi vid Cine suntem vid Viziune vid Statut vid Evenimente vid Sfaturi pentru Antreprenori vid Grupul de Experți vid Grant AOAM vid Newsletter
DQTeam
vid